Fredag 19 April
Kl. 15:00 - 18:00, Mandal Makerspace
Mandal Makerspace
Mandal Makerspace, i Gustav Vigelands vei, holder åpent torsdag til fredag kl. 15 til 18. Det er alltid fri tilgang til ulike datamaskiner, gaming, 3D printere og verktøy mens vi har åpent. Her kan du lese litt mer om vårt tilbud.
Vi holder åpent flere dager i uka. Hver dag har et spesielt tema, men man kan droppe inn alle dager og bruke alt av utstyret vi har. Om det er noe spesielt du er interessert i eller vil lære om bør du komme dagen som passer best. Det kommer også til å være regelmessige kurs i alt mulig her. Følg med på våre sider. 

Torsdag ☕
Torsdag er åpent kafe. Vi skal ha kaffe, te og noe "kaffimat". Det blir et sted å komme for de som ønsker en prat, informasjon om aktiviteter og hva som skjer i kommunen vår. Et sted der nye i byen kan møte andre. 

Fredag 🖥️
Ønsker du å lære om 3D printing, design programmer eller se andre jobbe med det, da er du gjerne velkommen på fredager. Makerspace er under oppbygging, og akkurat nå har vi 3D printere som vi ønsker å bygge om for å få bedre resultater og muligheten til å printe metallisk filament. Langsiktig har vi et ønske om bla. vinylkutting, laserkutting og CNC. Med @Bjørn Andreas Andersen
2024 © Mandal frivilligsentral