Tirsdag 5 November 2019
Kl. 14:00 - 16:00, Buen kino
Seniorkino
«EDIE» viser at det er aldri for sent å finne tilbake til seg selv.

Når hennes pleietrengende ektemann død, bestemmer Edie seg til at nå er det hennes tur. Hun legger sitt gamle liv bak seg, nekter å etterkomme datterens ønske om å flytte inn på aldershjemmet, pakker derimot ryggsekken og drar ut på det ultimate eventyret: å nå toppen av det det mektige fjellet, Mount Suilven i Skottland. På veien møter hun den unge Jonny, som ser sitt snitt til å utnytte en godtroende gammel dame og tilbyr seg å være hennes lokale guide for det han ser som lettjente penger. Men, som gamle damer flest, er heller ikke Edie tapt bak en vogn.


Sheila Hancock stråler i hovedrollen med sin overbevisende kombinasjon av nervøs usikkerhet  og besluttsomt pågangsmot. Sammen med det vakre landskapet på det skotske høylandet, har Edie blitt en sjarmerende og betagende film som viser at det aldri er for sent å legge ut på sin livs tur.


Edie er en herlig og livsbejaende film om å stoppe opp og nyte og utnytte den begrensende tiden vi har i live. Fantastiske bilder, sterke rollefigurer og en hjertevarm historie danner rammene for en fjellvandring som ikke bare er en del av filmen, men som faktisk gjorde hovedrolleinneha

ver Sheila Hancock til den eldste personen som har besteget Mount Suilven - i virkeligheten.


Kom tidlig, nyt en kopp kaffe og en prat. Filmen vil bli vist på kveldstid samme dag.

2024 © Mandal frivilligsentral